Starity

Willow Smith szerint a fejborotválása radikális lépés a szépségért

2022. szeptember 06. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Willow Smith szerint a feje borotválása volt „a legradikálisabb dolog”, amit valaha tett.

hirdetés

Will Smith és Jada Pinkett Smith 21 éves lánya a Glamour UK-nak adott új interjújában nyilatkozott hajáról.

Szeretem látni a fejbőröm a csillogását, a fényvisszaverődését

– magyarázta.

A fejem leborotválása talán a legradikálisabb dolog, amit a szépség nevében tettem.

Willow Smith elmagyarázta, hogy fekete nőként nagyon sokféle érzelmet megélt a hajával és a bőrével kapcsolatban. Hozzátette, hogy szereti kipróbálni a különböző frizurákat, szabadnak érzi magát tőle.

2020 júliusában Willow leborotválta a fejét a színpadon, miközben előadta a Whip My Hair című dalát egy Facebook Live eseményen, amivel a negyedik albumát reklámozta.

Mindig borotválom a fejem életem monumentális időszakaiban, amikor a dolgok valóban megváltoznak. És ez határozottan az egyik ilyen pillanat

– osztotta meg Willow egy kulisszák mögötti klipben.

Ugyanezen év márciusában szintén leborotválta a fejét a The Anxiety című performansza közben, amire az embereket hívott meg, hogy figyeljék őt, és 24 órát töltött a Los Angeles-i Kortárs Művészeti Múzeum Geffen Contemporary üvegtermében.

A kopaszságról legutóbb az anyja, Jada Pinkett Smith kapcsán volt szó, az Oscar-díjátadó hírhedt pofonja után, amikor Will Smith lekevert egyet Chis Rocknak egy vicc miatt, amit a humorista a feleségéről sütött el. Jada alopecia areata autoimmun betegségben szenved, ami foltos kopaszságot okoz, de Willow-ról nem tudni, hogy nála is diagnosztizálták volna.

via PageSix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek