Starity

Beugró a paradicsomba: George Clooney családja mentette meg a magánytól Julia Robertset

2022. szeptember 06. 12:12   |   Szerző: Four

Hamarosan érkezik George Clooney és Julia Roberts vígjátéka, ilyen volt a forgatás.

hirdetés

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Julia Roberts és George Clooney hamarosan érkező filmjükről adott interjút. A két színész a Beugró a paradicsomba című vígjátékot a Deadline szerint Ausztráliában forgatta, ám mivel akkoriban elég magas volt a koronavírussal fertőzöttek száma, ezért szigorú "karanténbuborékban" töltötték az időt. 

Roberts szerint Clooney családja mentette meg a teljes őrülettől: a színész ugyanis feleségével és ikergyerekeivel érkezett a forgatásra, Julia viszont egyedül. 

Hamilton Islanden kezdtük a forgatást, Juliának pont alattunk volt a szállása. (...) Vittünk neki kávét, ő lett a gyerekek Juju nénikéje.

- mesélte George.

Clooney-ék mentettek meg a teljes magánytól és kétségbeeséstől. Közös buborékban voltunk, és ez volt a leghosszabb idő, amit külön töltöttem a családomtól. Szerintem 25 éves korom óta nem töltöttem ennyi időt egyedül.

- mondta a színésznő, és hozzátette, a 11. karanténban töltött nap után Clooney kezdett "egy kicsit megzakkanni" (az Ausztráliába érkezésük után kötelezően karanténba kerültek). Mire a színész közbeszúrta, hogy "ezért találták fel az alkoholt", Julia szerint pedig "a csokis sütit".

Ráadásul a film gyártása sokat csúszott, mert akkoriban Ausztráliában emelkedett a fertőzöttek száma és a stábtagok között is történtek megbetegedések. Így aztán a színészeknek haza kellett utazniuk egy időre. 

A Beugró a paradicsomba október 6-án érkezik a mozikba.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek