Starity

Döbbenetes hangvételű levelet olvasott fel Jennette McCurdy, amelyet abuzív édesanyja írt neki

2022. szeptember 07. 07:07   |   Szerző: Four

Hátborzongató, milyen szavakkal illette lányát egy levélben a néhai Debbie McCurdy.

hirdetés
Döbbenetes hangvételű levelet olvasott fel Jennette McCurdy, amelyet abuzív édesanyja írt neki
Fotó: Jennette McCurdy/Instagram

Ijesztő dolgokat árult el édesanyjáról Jennette McCurdy. A híresség új életrajzi könyve kapcsán olvasott fel egy döbbenetes hangvételű levelet, amelyet korábban az anyja írt neki. 

Azt eddig is tudni lehetett, hogy Jennette és anyja, Debbie között nagyon rossz volt a viszony és többek között az anyja ösztönözte a hírességég étkezési zavarait - a levél alapján azonban kiderült, énnél sokkal durvább volt a helyzet.

McCurdy a Red Table Talk műsorban olvasta fel a levelet Adrienne Banfield Norris, Jada Pinkett Smith és Willow Smith társaságában:

Nagyot csalódtam benned. Te voltál az én tökéletes angyalkám, és most semmi több nem vagy egy ri**ncál.

- jelentette ki Jennette-ről Debbie, majd azért szidta a hírességet, mert összejött egy férfival. Miután "számítónak, ördöginek és hazugnak" nevezte a lányát, így folytatta:

Kövérebbnek is tűnsz. Nyilvánvaló, hogy a bűntudatodat próbálod felfalni. (...) Hova tűnt az én jókislányom, és ki az a szörnyeteg, aki a helyébe lépett? Te most egy ronda szörnyeteg vagy. Meséltem rólad a testvéreidnek, és mind kitagadtak, mint én. Nem akarjuk, hogy közöd legyen hozzánk. U.i.: küldj pénzt egy új hűtőre, a miénk tönkrement.

- hangzott az email. 

Debbie és Jennette a Page Six szerint már teljesne elhidegült egymástól, amikor az asszony 2013-ban elhunyt. McCurdy elmondása szerint az anyjához kötődő gyász sokáig nagyon bonyolult érzelmeket szült benne, de ma már képes a helyén kezelni a dolgokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek