Starity

Florence Pugh dühében könnyezett a Nincs baj, drágám premierjén?

2022. szeptember 07. 12:12   |   Szerző: Four

A színésznő a film egyik főszereplője, állítólag rossz a viszony közte és Olivia Wilde között.

hirdetés

Mint ahogy arról már többször beszámoltunk, a Nincs baj, drágám a forgatás kezdetétől fogva folyamatosan újabb és újabb botrányokat szül. 

Olivia Wilde, a film rendezője a nyilatkozataiban határozottan cáfolja, hogy fasírtban van Florence Pugh-val - a premieren viszont elég nyilvánvalóvá vált, hogy valószínűleg tényleg haragban van a két színésznő. 

Pugh amellett, hogy kezdettől fogva nem nagyon promótálta a filmet, nem jelent meg a velencei filmfesztiválon tartott sajtótájékoztatón (a Dűne második részét forgatja Budapesten, és a hivatalos álláspont szerint nehezen tudott elszabadulni), este a vörös szőnyegen pedig Harry Styleson és Olivia Wilde-on kívül mindenkivel barátságosan csevegett. A csoportképeknél pedig gondosan ügyelt rá, hogy ne kerüljön egyik fent említett színész mellé sem. 

A Daily Mail szerint a film vetítésének végén Pugh szeme könnyes lett, és miután gratulált Nick Krollnak, hirtelen távozott a premierről, hogy visszautazzon Budapestre.

A Seventeen magazin szerint Ramin Setoodeh, a Variety szerkesztője nemrég posztolt egy videót, amelyben állítása szerint látható, hogy amikor állva tapsol a közönség a vetítés végén, Pugh mindenhova megpróbál nézni, csak Olivia Wilde-ra nem.

 

 

De Pugh és Wilde drámája csak egy volt a sok közül, amely a filmet övezte: az internet valósággal felbolydult egy videó láttán, amelyben sokak szerint Harry Styles leköpte Chris Pine-t - ezt utóbbi sajtósa cáfolta.

Shia LaBeouf, is kivette a részét a botrányokból: ő megcáfolta Olivia korábbi kijelentését, mely szerint ki kellett rúgnia a férfit a viselkedése miatt, és ezzel egyidőben napvilágra került egy videó, amelyben Wilde arra kéri Shiát, gondolja át a felmondását és béküljenek ki Florence-szel.

Aztán ott voltak a gyermekfelügyelettel kapcsolatos dokumentumok, amiket Wilde a film promótálása közben, a színpadon kapott meg egy hivatalos eseményen - erre a színésznő úgy reagált, "oka volt annak, hogy otthagyta azt a kapcsolatot". 

Illetve csak hab volt a tortán Chris Pine, aki a film sajtótájékozatóján eléggé unatkozott és többször is úgy elkalandozott, hogy nem győztek mémeket készíteni róla a kommentelők.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek