Starity

Julia Roberts szerint az emberek nem értékelték eléggé a romantikus vígjátékokat

2022. szeptember 07. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznő hosszú idő után először szerepet vállalt egy romantikus vígjátékban.

hirdetés

Julia Roberts húsz év után először vállalt főszerepet egy romantikus vígjátékban, pedig a '90-es években a műfaj koronázatlan királynője volt. A színésznő korábban már nyilatkozott arról, hogy egyszerűen nem tartotta elég jónak a forgatókönyveket az utóbbi időben, ezért nem vállalt komolyabb szerepet ebben a kategóriában. 

A hamarosan érkező Beugró a Paradicsomba című filmmel mégis kivételt tett (feltehetően az is közrejátszott, hogy a másik főszereplő George Clooney, akivel ezeréves cimborák), mert nagyon tetszett neki a történet. 

Roberts és Clooney egy elvált párost alakít, akik úgy érzik, kénytelenek összeszövetkezni annak érdekében, hogy megakadályozzák lányuk gyors házzasságát.

Roberts a The New York Timesnak úgy nyilatkozott, szerinte az emberek nem értékelték eléggé az 1990-es években megjelent romantikus vígjátékok tömkelegét, mert nagyon könnyednek tűnik minden a képernyőn keresztül:

Szerintem nem értékelték eléggé azt a sok romantikus vígjátékot, amik korábban megjelentek. Nem látod annyira a beletett energiát és a színészi munkát, mert szórakoztató, édes, az emberek nevetnek, csókolóznak és huncutságokat csinálnak.

- mondta, majd így folytatta:

Ez egy olyan műfaj, amit nagyon szeretek nézni és részt venni benne, és azt gondolom, nehéz jól csinálni. Elég egyszerű a matematikája, de hogyan teszed különlegessé? Hogyan tartod fenn az emberek érdeklődését, ha előre tudni lehet, hogy mi fog történni?

- jelentette ki a színésznő, aki pont ennek kapcsán gondolja úgy, hogy sokan magától értetődőnek tartják a műfaj sikerességét, pedig ebben szerinte igen sok munka van.

A Beugró a Paradicsomba hazai premierje október 6-án lesz.

via Variety 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek