Starity

Zac Efron elárulta, miért nézett ki úgy tavaly, mintha plasztikáztatott volna

2022. szeptember 08. 16:04   |   Szerző: Four

A színészről sokan gondolták, hogy szépészeti beavatkozása volt, most elárulta, valójában mi történt.

hirdetés

Zac Efron végre tisztázta, miért nézett ki úgy tavaly tavasszal mintha valamilyen szépészeti beavatkozást hajtottak volna végre az arcán. A színészről akkoriban sokan pletykálták, hogy talán drasztikus botoxinjekciózás vagy más ilyesmi eredménye lehetett akkori külseje - a Men's Health magazin októberi számában azonban a 34 éves színész elárulta, csúnya balesetet követően készültek róla a fotók. 

Efron elmondása szerint elesett, megütötte magát egy szökőkút sarkában, amelynek következtében eszméletét vesztette. Majd amikor felébredt, arra eszmélt, hogy az állcsontja "lötyög" az arcán. 

Zacnek ezt követően nyilvánvalóan orvosi segítségre volt szüksége, majd amikor kezdett felgyógyulni, az arcizmai elképesztően nagyok lettek, mert a teste így kompenzálta a sérülést. Efronnak még fizikoterápiára is kellett járnia, hogy ellensúlyozza a rágóizmai megnövekedését.

A színészt azonban egyáltalán nem zavarták a plasztikai műtéteket pedzegető pletykák:

Ha olyan mértékben érdékelne az, hogy mit mondanak rólam az emberek, mint ahogy azt gondolják, akkor sosem tudnám ezt a munkát végezni.

- mondta. 

Efron egyébként igazi veteránnak számít sérülések tekintetében: 2013-ban már egyszer eltörte az állkapcsát, de kificamította a vállát is, volt már keresztszalag szakadása, és eltörte a csuklóját is.

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek