Starity

Nagy baj van Erzsébet királynő egészségével, Harry herceg is odasietett hozzá

2022. szeptember 08. 16:04   |   Szerző: Four

A 96 éves királynő nincs jó egészségi állapotban, nagyon aggódnak érte családtagjai.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Erzsébet királynő gyengélkedik és több protokollmegjelenését is lemondta: bár eddig a hivatalos nyilatkozatok szerint "mobilitási problémákkal" küzdött, egy újabb hír szerint sokkal komolyabb a baj. 

II. Erzsébet a brit királyi család sajtósai szerint a ma reggeli vizsgálatok alapján orvosi megfigyelés alatt áll Balmoralban, és üzentek a  közeli családtagjoknak, hogy látogassák meg a királynőt. 

Így aztán a Page Six szerint Károly herceg és Camilla hercegnő, Vilmos herceg illetve Harry herceg is úton van Balmoralba (Meghan Markle a People magazin szerint nem kíséri el a herceget), csakúgy mint Edward herceg és felesége, Sophie illetve András herceg is. Erzsébert királynő lánya, Anna hercegnő már Balmoralban tartózkodik, Kate Middleton pedig otthon maradt Vilmos herceggel közös három gyermekükkel, mert nemrég kezdődött meg az iskola a kicsiknek.

Az aggasztó hírek egy nappal azt követően érkeztek, hogy a királynőt még mosolyogva fotózták, amint köszöntötte az Egyesült Királyság frissen megválasztott miniszterelnökét, Liz Trusst.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek