Starity

Szünetel A korona 6. évadának forgatása a királynő iránti tiszteletből

2022. szeptember 08. 23:11   |   Szerző: Four

A Netflix egyik népszerű sorozatának új évadát egy ideig nem forgatják a királynő halála miatt.

hirdetés
Szünetel A korona 6. évadának forgatása a királynő iránti tiszteletből
Fotó: thecrownnetflix/Instagram

A brit királyi család életéről szóló sorozat, A korona is megemlékezik a nemrég elhunyt királynőről: Peter Morgan, az Emmy-díjas produkció készítője a Deadline-nak úgy nyilatkozott, szerinte egy időre le fog állni a hatodik évad forgatása, a néhai királynő iránti tiszteletből. 

A korona tulajdonképpen egy neki szánt szerelmeslevél, ehhez nem tudok mást hozzáfűzni, csak hallgatást és tiszteletet.

- mondta Morgan.

A Netflix már a sorozat forgatásának kezdetén számolt azzal, hogy II. Erzsébet halálának esetén szünetelni fog a gyártás: Stephen Daldry, A korona több epizódjának rendezője megfogadta, hogy a műsort ebben az esetben épp forgatják, akkor tiszteletadásból leállnak egy időre.

Egyikünk se tudja, mikor fog eljönni ez az idő, de helyénvaló és illő volna tiszteletet mutatni a királynőnek. Egyszerű főhajtás lenne, a megbecsülés jele. Ő egy nemzetközi szerepet betöltő személy, és ez az, amit tennünk kell. Egy nagyon különleges nő, és az emberek szomorúak lesznek.

- mondta a férfi 2016-ban.

A korona című sorozatban eddig három színésznő játszotta II. Erzsébetet: Claire Foy, Olivia Colman és a novemberben megjelenő ötödik évadban Imelda Staunton fogja alakítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek