Starity

Olivia Wilde így reagált arra, hogy Shia LaBeouf szerint hazudott

2022. szeptember 09. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő most nyiltakozott arról, hogy Shia szerint nem kirúgták, hanem felmondott.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy a Nincs baj, drágám egyik botránya a sok közül Shia LaBeouf és Olivia Wilde között robbant ki. 

Olivia ugyanis egyszer úgy nyilatkozott, a színész "harcias energiái" miatt úgy érezte, el kell bocsátania Shiát és Harry Stylesnak kell adnia a film egyik főszerepét. 

A híresség erre elmondta a saját verzióját: LaBeouf több üzenetváltást is elküldött a Varietynek, amely állítólag Olivia és közte zajlott és amelyben arról van szó, hogy nem kirúgták, hanem felmondott, mert kevésnek tartotta a felkészülési időt. Mindemellett kiszivárgott egy videó is, amelyben a színésznő arra kéri a férfit, gondolja át a felmondását. 

Olivia most a Varietynek reagált arra a vádra, hogy elferdítette az igazságot Shia távozásával kapcsolatban:

Ez a probléma sokkal árnyaltabb annál, hogy ezt néhány privát, kontextusból kiragadott üzenettel meg lehessen magyarázni. Annyit mondok, hogy [Shia] helyettesítve lett, és nem lehetett előrejutni vele. A legjobbakat kívánom neki a felgyógyulásában.

- mondta.

A színész egyébként nemrég egy filmszerep kapcsán áttért a katolikus hitre, és arról nyilatkozott, bántalmazó ügye kirobbanásakor elérte a mélypontot.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek