Starity

Teleton: megszólalnak a VIVA műsorvezetői

2010. november 30. 00:12   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VIVA TV műsorvezetői beszélnek az idei Teletonról és céljáról. Idén a koraszülött gyermekek megmentése érdekében gyűjtenek pénzt a Peter Cerny Alapítvány számára.

hirdetés
Teleton: megszólalnak a VIVA műsorvezetői

A VIVA TV évek óta megrendezi a Teleton elnevezésű jótékonysági akciót, hogy pénzt gyűjtsenek alapítványoknak és segítsék a betegellátást. Idén az újszülöttmentésben úttörő szerepet játszó Peter Cerny Alapítványnak gyűjt a zenecsatorna, hogy egy új rohamkocsit tudjanak vásárolni, és ezzel több koraszülött babának adjanak esélyt a túlélésre. Jelenleg csak három ilyen mentő van az országban.

Ada számára különösen fontos, hogy segíthessen az alapítványnak, hiszen őt is a Peter Cerny Alapítvány egyik mentője szállította kórházba koraszülött ikreivel. „Nagyon sok alapítvány van, amelyeknek szükségük van a támogatásra, de úgy látom és tapasztalom, hogy manapság sajnos egyre több a koraszülés, és egyre több beteg kisbaba jön világra, akiken a Peter Cerny Alapítványi Mentőszolgálat jól felszerelt autója segíthet. Sajnos ezekből a mentőkből jelenleg csupán három van, ezért kell nekik segítenünk. Most, az idei Teletonon lehetőségünk van arra, hogy az alapítványt még egy rohamkocsival gazdagítsuk, hogy még több koraszülöttön tudjanak segíteni.”

Az akcióról a VIVA legújabb műsorvezetője, VJ Eszti is elmondta véleményét: „Nagyon jó kezdeményezésnek gondolom a Teleton jótékonysági akciót. Elképesztően nagy lehetőség ez arra, hogy beteg gyerekeken, illetve most, hogy a Peter Cerny Alaptívány javára gyűjtünk, a koraszülötteken segítsünk.”

Az akcióhoz most is, mint minden évben, több magyar híresség is kapcsolódott. Többek között Lola, Zséda, Puskás Peti és még sokan mások.

A hagyományokhoz hűen idén is elkészült a Teleton-dal, amit szokatlan páros énekel, Varga Viktor és Falusi Mariann. A dalhoz természetesen karácsonyi hangulatú klip is készült, amiben a VIVA műsorvezetői, Ada, Zola és VJ Eszti is feltűnnek.

Zola is lelkesen mesélt az akcióról és az idei Teleton-himnuszról: „A dalt ráadásul egy nem megszokott páros énekli, Falusi Mariann és Varga Viktor személyében. Úgy gondolom, már ez a meghökkentő párosítás is felér egy óriási meglepetéssel a hallgatók felé, hiszen két fantasztikus hangról van szó, akiket eddig még nem hallhattunk együtt. Külön kiemelném azt is, hogy Molnár Tomi megint egy gyönyörű szöveggel ajándékozott meg minket. A Teleton akció számomra olyan, mint amikor a Mikulás a rénszarvasai segítségével karácsonykor szerteszórja az ajándékokat a világban. Idén másfelé szórjuk ezeket az ajándékokat azáltal, hogy most a Peter Cerny Alapítvány javára gyűjtjük az adományokat. A koraszülötteknek adunk esélyt az életre, hogy egészségesen nőhessenek fel.”

Tehát idén nem a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány javára gyűjtenek, mint ahogy azt sok évig tették. Ha te is segíteni akarsz a koraszülött gyerekeken, hívd a következő számot: +36 91 22-50-22. A hívás díja bruttó 375 Ft.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek