Starity

Zac Efron bevallotta, fél emberek közé menni

2022. szeptember 11. 16:04   |   Szerző: SzilviD

A High School Musicallel hírnevet szerző sztár egy új interjúban megosztotta, hogy fél a zsúfolt helyektől, és nem rajong a nagy tömegekért.

hirdetés
Zac Efron bevallotta, fél emberek közé menni
Fotó: hu.depositphotos.com

Zac Efron nemrégiben elárulta, hogy agorafóbiájában szenved. A Men's Health címlapinterjújában beszélt agorafóbiájáról (egy szorongásos zavarról, amely magában foglalja a zsúfolt terekbe való belépéstől vagy néha az otthon elhagyásától való félelmet).

Egyszerűen nem megyek ki. Az emberek nagy csoportja kiváltja az agorafóbiámat

– mondta Efron.

Hozzátette, hogy a Baywatch filmhez elért tökéletes testéért is nagyon sokat kellett szenvednie. Megszabták neki mennyit aludhat, edzhet és háromszor ugyanazt kellett étkeznie egy nap, vízhajtót is szednie kellett.

Elkezdett kialakulni az álmatlanságom, és nagyon súlyos depresszióba estem, hosszú időre. Valami kiégett bennem. Nagyon nehezen tértem vissza

– mesélte.

Valamint kitért egy 2013-as balesetére is, amiben eltört az állkapcsa, és fizikoterápiára volt szüksége. A rajongók is észrevették a változást, és plasztikai műtétről kezdtek beszélni. Az édesanyjától tudta meg a pletykát, de nem aggódott miatta.

Ha annyira érdekelne az, hogy mások mit gondolnak rólam, mint azt gondolják, akkor biztosan nem tudnám ezt a munkát végezni.

via People 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek