Starity

Harry herceg szomorú közleményt adott ki a királynő halála miatt

2022. szeptember 12. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Harry herceg megható szavakkal gyászolja II. Erzsébet királynőt, miután az uralkodó csütörtökön, 96 éves korában elhunyt.

hirdetés
Harry herceg szomorú közleményt adott ki a királynő halála miatt
Fotó: hu.depositphotos.com

Harry herceg hétfőn megosztott egy üzenetet, amiben a néhai II. Erzsébet királynőre emlékezik a felesége, Meghan Markle Archewell honlapján.

A nagymamám, Őfelsége, a királynő életét ünnepelve – és elvesztését gyászolva – mindannyiunknak eszünkbe jut az iránytű, amely sokak számára volt a szolgálat és a kötelesség iránti rendíthetetlenségében

– kezdte Harry a megemlékezését.

Nagyi, bár ez a végső elválás nagy szomorúsággal tölt el bennünket, örökké hálás vagyok minden első találkozásunkért – a veled való legkorábbi gyermekkori emlékeimtől kezdve egészen addig, hogy első alkalommal találkozhattam veled, mint a főparancsnokommal. Az első pillanatban, amikor találkoztál a drága feleségemmel, és megölelted a szeretett dédunokáidat.

Majd így búcsúzott:

Nagyon szerettem azokat az időket, amelyeket megoszthattam veled, és a sok más különleges pillanatot is. Már nagyon hiányzol.

Harry végül köszönetet mondott a nagyanyjának, és megjegyezte, hogy ő és néhai férje, Fülöp herceg „újraegyesültek… békében”.

via PageSix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek