Starity

Neveletlen hercegnő 3: benne lenne a folytatásban a hercegnő első szerelmét alakító színész

2022. szeptember 12. 18:06   |   Szerző: Four

Robert Schwartzman, a Michael Moscovitzot alakító színész kijelentette, ő is szívesen szerepelne a folytatásban.

hirdetés

Már egy ideje rebesgetik, hogy lesz harmadik része a Neveletlen hercegnő-filmeknek: eddig ugyan semmi konkrétum nem hangzott el, de Anne Hathaway szerint már van forgatókönyv a folytatáshoz, illetve ő és a Genovia királynőjét alakító Julie Andrews is úgy nyilatkozott, szívesen szerepelne a harmadik részben. 

Most újabb szereplő mondott igent a lehetséges produkcióra, méghozzá Robert Scwartzman, aki az első filmben Mia Thermopolis szerelmét, Michael Moscowitzot alakította. 

A színész ugyan a második filmben nem szerepelt (a történet szerint a hercegnővel már csak barátok, mert Michaelt elfoglalta a koncertturnéja, Mia pedig beleszeret a Chris Pine által alakított Nicholasba), de most kijelentette, ha mindenki benne van a kezdőcsapatból a folytatásba, akkor ő is:

Ha a kérdésed az, hogy "Visszatérnél-e, ha visszahoznák a Neveletlen hercegnő eredeti szereplőgárdáját és folytatnák azt a történetet? Része lennél annak a kalandnak?" Igen. Benne lennék a történetben, bárhogy is fogalmazok. Részt vettem az első filmben, az a karakter, az a szerelmi szál és az a kapcsolat hatással volt a nézőkre. És szerintem ez szuper. Szóval Disney, ha figyelsz: adj zöld utat a következő Neveletlen hercegnő-filmnek!

- jelentette ki Robert a Varietynek. A híresség egyébként maga is együttesben játszik, a Rooney frontembere. Elmondása szerint épp egy turnébuszban ült, amikor felhívták azzal a döntéssel, hogy nem lesz benne a Neveletlen hercegnő második részében.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek