Starity

III. Károly király nem engedte Meghan Markle-t Erzsébet halálos ágyához?

2022. szeptember 13. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Meghan Markle nem utazott Harry herceggel Skóciába, amikor kiderült, hogy II. Erzsébet királynő haldoklik. Úgy tűnik, kiszivárgott az ok is.

hirdetés
III. Károly király nem engedte Meghan Markle-t Erzsébet halálos ágyához?
Fotó: hu.depositphotos.com

Meghan Markle csak a királynő halála után csatlakozott a férjéhez az Egyesült Királyságban. Korábban egyedül utazott Balmoralba, pedig a hivatalos szóvivő először még azt jelentette be, hogy együtt érkeznek, majd Harry herceg mégis egyedül ült repülőre. 

Azóta is találgatják, hogy miért gondolhatta meg magát, most egy bennfentese a palotából azt mondta a The Sunnak, hogy III. Károly király megtiltotta Harry hercegnek, hogy Meghan hercegnét II. Erzsébet királynő halálos ágyához hozza.

Károly azt mondta Harrynek, hogy nem volna helyes és helyénvaló Meghannak Balmoralban menni ilyen szomorú időszakban.

De nemcsak Károly nem lelkesedett az ötletért, hogy Meghan hercegné Balmoralba akar utazni, hanem a többi királyi családtag sem. A Daily Mail szerint a palota falai mögött valóságos botrány dúlt, és a királyi család minden jelenlévő tagját "megdöbbentette" Markle terve, amikor a hivatalos közleményből értesültek róla.

Nem világos, hogy kivel, de Harry herceg beszélt valakivel telefonon, és alig fél órával később a sussexi szóvivő világossá tette, hogy a férfi végül egyedül utazik. 

via OK Magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek