Starity

Britney Spears ezúttal Christina Aguilera táncosaiba állt bele: kövérnek tartja őket

2022. szeptember 13. 10:10   |   Szerző: Four

Az énekesnő ismét Instagramon mérgelődött egy sort, ezúttal egy kollégája is szóba került.

hirdetés

Britney Spears egy Rodney Dangerfield idézetet ("Rájöttem, egyetlen módja van annak, hogy vékonynak tűnj: lógj együtt kövér emberekkel") posztolt Instagramra, és ennek kapcsán elmélkedett egy sort. 

Spears nehezményezte, hogy nem maga választhatta ki táncosait a Las Vegasban megrendezett többéves koncertsorozata alatt, amelyet még gyámság alatt csinált végig. A mérges poszt közben pedig egyúttal Christina Aguilera háttértáncosaira tett egy utalást, amelyből a rajongók arra következtettek, Spears kövérnek tartotta őket.

(...)Bárcsak én választhattam volna ki a gyerekeim dajkáit... a táncosaimat... Úgy értem, ha Christina Aguilera táncosait kaptam volna, akkor biztos nagyon vékonynak tűntem volna... Úgy értem miért ne beszéljünk erről??

- utalt a fent említett idézetre az énekesnő. 

Spears mellől egyre több rajongó pártol el az énekesnő hektikus posztjai kapcsán: ebben az esetben is több kommentelő kijelentette a Page Six szerint, hogy jobb lenne, ha Britney törölné a sokak számára bántó idézetet, mert szerintük "a testszégyenítés már nem oké".

Ennek ellenére az énekesnő egy ma már törölt hangüzenetben kijelentette, nem érdekli, ha megbánt másokat, mert ő is ezt érezte egész életében.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek