Starity

Rettegett az intim jelenetektől Emily Carey, a Sárkányok háza sztárja

2022. szeptember 13. 15:03   |   Szerző: Four

Az Alicentet alakító színésznő eleinte nagyon félt attól, hogy rossz élmény lesz a forgatás.

hirdetés

A cikk spoilert tartalmaz!

Nagyon szorongott a forgatás előtt Sárkányok háza sztárja: Emily Carey, a Viserys király feleségét, Alicentet alakító színésznő a Newsweeknek vallott arról, mennyire aggódott, amikor a munkálatok előtt elolvasta a forgatókönyvet és rájött, több szexjelenete is van a királyt alakító Paddy Considine-nel.

Akkor még nem találkoztam Paddyvel, és nem tudtam, milyen jófej és milyen könnyű lesz majd vele a forgatás. Csak annyit láttam, hogy egy 47 éves férfival leszek abban a jelenetben, és aggódtam. 

A színésznő szerint nagyon sokat segített neki, hogy volt intimitás-koordinátor a forgatáson:

(...) Óriási segítség volt a próbákon és a forgatáson. Igen, sokkal könnyebb volt, mint azt eleinte gondoltam.

- jelentette ki.

Carey a forgatás előtt nézte meg a Trónok harcát és ez sem sokat segített a fent említett félelmein:

Természetesen az első évadban, sőt, már az első részben nagyon erőszakos jelenetek vannak nőkkel. Sok az erőszakos szex, és ez idegessé tett. Azt éreztem, hogy egek, mit fogok én csinálni egy ilyen műsorban?

Szerencsére a kollégák segítőkészsége és az intimitás-koordinátor mellett a készítők, Ryan Condal és Miguel Sapochnik is nagyon nyíltan álltak a színésznőhöz: Emily elmondása szerint "elképesztően biztonságossá tették számára a környezetet".

Sok női tagja van a stábnak. Nagyszerű csapatunk van, természetesen vannak női rendezők, dolgoztam együtt Clare Kilnerrel, sok a női producer is, Sara Hess az egyik forgatókönyvírónk, sok más között. Szuper volt, hogy fiatal lányként ugyanúgy bántak velem, mint bármelyik tapasztaltabb, híresebb színésszel.

- jelentette ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek