Starity

Nigel Barker péknek áll gyerekei szülinapján

2010. november 30. 08:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nigel Barker gyerekeivel készíti el szülinapi tortájukat. A gyerekek át fogják hívni a barátaikat egy közös tortasütésre.

hirdetés
Nigel Barker péknek áll gyerekei szülinapján

Nigel Barkernek fel kell kötnie a kötényt, mielőtt születésnapi bulit rendez gyerekeinek. Fia, Jack november 28-án töltötte be 5. életévét, és lánya december 7-én lesz 2 éves. „Igazság szerint azt tervezem, hogy velük készítem el a szülinapi tortájukat” – mondta a Topmodell leszek! fotósa.

Cristen Chin Barkerrel közös gyerekei át fogják hívni a barátaikat egy tortasütésre. „Úgy néz ki, egy kis rendetlenség lesz, de a gyerekek valamennyire beleszólhatnak majd szóval mókás lesz.”

Miután a 38 éves fotós összehasonlította New York különböző pékségeinek árait, úgy döntött, hogy a megrendelt torta kicsit merész, de valószínűleg meg tudja csinálni magának kevesebbért.

S melyik íz tűnik megfeleőnek Jack személyre szabott tortájához? Nigel válasza: „Ő imád minden csokis dolgot, hogy őszinte legyek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek