Starity

Megható: kutyusa mellett találták meg az eltűnt, demenciával küzdő texasi nénit

2022. szeptember 14. 15:03   |   Szerző: Four

Szívszorító, milyen hűséges volt a demenciával küzdő nénihez a négylábú kedvenc.

hirdetés

Megható hírről számolt be a People magazin: egy 84 éves texasi asszonyt eszméletlenül találtak, miután két napig keresték - de a kutyusa mindvégig őrizte. 

A Pearl Radcliff nevű, demenciával küzdő asszony eltűnését unokaöccse, Dawne Griffith jelentette be a rendőrségen, és a hatóságok rövidesen Pearl keresésére indultak, majd egy önkéntesekből álló keresőcsoport is csatlakozott hozzájuk. 

Dawne két napig kereste az asszonyt, és pont riport készült vele, amikor felhívták, hogy megtalálták a környéken az eszméletlen Pearlt kutyusa, Maximus társaságában. Az asszonyt rövidesen kórházba szállították, és unokaöccse is tudott pár szót beszélni vele - ám elmondása szerint nagynénje nem sok dologra emlékszik az utóbbi pár napból.

Hadd említsem meg Pearl kutyáját, Maximust. Mindössze kilenc nappal ezelőtt fogadta örökbe, és még így is, hogy csak pár napja kerültek össze, a kutya olyan hűséges volt hozzá - végig mellette maradt. A család hamarosan elmegy érte az állatvédőkhöz, és többé sosem veszítik szem elől!

- nyilatkozta Janelle Bludau, a KHOU11 riportere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek