Starity

Britney Spears rajongói egyre jobban aggódnak az énekesnőért, sokak szerint segítségre lenne szüksége

2022. szeptember 14. 20:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő rendszeresen posztol magáról táncos videókat, a legutóbbi miatt aggódni kezdtek rajongói.

hirdetés

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Britney Spears mint ahogy már korábban írtuk, újabb szokásos táncos videót posztolt magáról, majd ezt követően felköszöntötte születésnapos fiait.

Az énekesnő rajongói azonban a videót látva aggodalmukat fejezték ki, és a Page Six szerint sokan arra hívták fel a figyelmet, hogy Britney-nek terápiás segítségre lenne szüksége, hogy feldolgozhassa a gyámság alatt történteket.

"Ennek a lánynak segítségre van szüksége, mielőtt túl késő lenne. És ha szeretitek őt, nem ösztönzitek erre a viselkedésre." 

- jelentette ki egy kommentelő, egy másik pedig így fogalmazott:

"Oh, Brit. Tényleg segítségre van szükséged. És nem utálkozásból írom ezt, épp ellenkezőleg. Szeretnénk, ha jól lenne és szüksége van segítségre, hogy feldolgozhassa a vele történteket. Úgy érzem, senkije sincsen." 

- írta. 

"Ez nem normális viselkedés emberek... nagyon sok dolgon ment keresztül, és nyilvánvalóan hamarosan összeroppan. Ez nagyon szomorú."

- írta egy harmadik illető.

Spears azonban a videó mellett kijelentette, nem idegösszeroppanást kapott, egyszerűen csak "spirituális élményben volt része":

Már jóideje volt, hogy kamera előtt sírtam!!! Ez nem egy idegösszeroppanás, s*ggfejek, megszabadultam valamitől, és erre már hosszú ideje szükségem volt!!! Egyértelműen spirituális élmény!!! Szerintem ezt sokkal többször kellene csinálnom!!! Psss zokogok

- írta az énekesnő.

A híresség követői közül sokan viszont támogatták Spears fent említett videóját:

"Ha nem engedjük ki a könnyeinket, akkor feltolulnak, és fájdalomként raktározódnak el. Csodálom, hogy ilyen bájjal kezeled az érzelmeid."

- írta egy másik rajongó.

Spears egyébként nemrég Christina Aguilera táncosaiba állt bele, majd utána nem győzött elnézést kérni az énekesnőtől, aki viszont felhagyott Spears követésével Instagramon.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek