Starity

Kit Harington nehezen vette rá magát, hogy megnézze a Sárkányok házát

2022. szeptember 15. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A Trónok harca sztárja attól tartott, hogy nehezen viseli majd, hogy nincs benne a sorozatban.

hirdetés
Kit Harington nehezen vette rá magát, hogy megnézze a Sárkányok házát
Fotó: hu.depositphotos.com

Kit Harington megszólalt Sárkány házával kapcsolatban. Az augusztus 21-én bemutatott sorozat kb. 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik. A Targaryen-ház felemelkedését és bukását mutatja be, a főszerepekben pedig Matt Smith, Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Paddy Considine láthatók. A sorozatot eddig jól fogadta a közönség.

Most Kit Harington, azaz Jon Snow osztotta meg gondolatait a House of the Dragonról. A Happy Sad Confused podcastben bevallotta, hogy eleinte aggódott, hogy nehezen fogja végignézni a sorozatot.

Azt hittem, hogy poszttraumás stressz szindrómám lesz tőle, de nem volt

- mondta. 

Megnéztem, mert érdekelt, és mert Miguel [Saopochnik] a barátom, és látni akartam, mit csinált belőle. Nagyon érzelmes volt a számomra, furcsa volt látni az embereket a jelmezekben, úgy hogy én nem vettem részt benne, az egész sajtó, ami megelőzte furcsa érzés volt. Aztán megnéztem, és úgy éreztem, hogy >>Ez valami más<<. Ez egy másik show, más emberekkel

- folytatta a színész. 

Harington ezután dicsérte a sorozatot és a szereplőket, és azt mondta, hogy egy nagyon jó sorozatot készítettek, és büszke rájuk. 

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek