Starity

Kim Kardashiannak elege van a celebekből: orvossal vagy ügyvéddel szeretne randizni

2022. szeptember 15. 13:01   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, hogy legközelebb már nem celebbel szeretne randizni.

hirdetés
Kim Kardashiannak elege van a celebekből: orvossal vagy ügyvéddel szeretne randizni
Fotó: kimkardashian/Instagram

A frissen szingli Kim Kardashian a Daily Mail szerint nemrég James Corden műsorában mesélt arról, hogy mik a tervei a randizást illetően. A híresség kilenc hónap után szakított Pete Davidsonnal, és kijelentette, bár jelenleg nem keres senkit, ha mégis így lenne, akkor nem celebbel szeretne találkozgatni.

Szerintem a következő irány amit veszek... szerintem máshová kellene mennem. Nyilvánvalóan amit eddig csináltam, nem működik. Szóval nem tudom, talán elmegyek egy kórházba, hogy találkozzak egy orvossal, vagy egy ügyvédi irodába. Szerintem a következő [szerelem] egy kutató lesz, idegtudós, biokémikus, orvos vagy ügyvéd lesz, ilyesmit képzelek el a jövőben.

- jelentette ki.

A híresség a Pete Davidsonnal jött össze először azt követően, hogy tavaly véget ért a házassága Kanye Westtel, ám Kim kikötötte, hogy most nem keres senkit:

Nem tudom, eddig még nem gondoltam rá, mert most nem keresgélek. Szerintem egy kicsit egyedül akarok lenni, időre van szükségem, hogy önmagamra koncentrálhassak, befejezzem az iskolát, ilyesmi.

- mondta. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek