Starity

14 híresség, aki extrémen rövid hajat választott

2022. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: Four

Egyre nagyobb divat a haj illetve szemöldök leborotválása a hollywoodi hírességek körében.

hirdetés

Különlegesen rövid frizurával rendelkező hollywoodi hírességeket gyűjtött össze az Allure magazin. A listán szereplők között többen egy-egy filmszerep miatt döntöttek úgy, hogy megválnak hosszú tincseiktől - és ahogy az ma már egyre több hírességnél látható - van, aki az idén oly divatos 'buzzcut' trendnek hódol, vagyis pár centisre vagy teljesen kopaszra nyírja a haját. Nézd meg, hogyan áll az alábbi 14 hírességnek ez a fazon!

 

1. Saweetie

Embed from Getty Images

A rapper a 2021-ben döntött úgy, hogy hosszú tincseit éles fordulattal párcentis hajra cseréli. A terv megvalósításában Kendall Dorsey hajstylist segített neki.

 

2. Cynthia Erivo

Embed from Getty Images

Erivo jellegzetesen rövid haja mellett a szemöldökeit is kiszőkítette, az Allure magazin szerint így még hatásosabb, ha kreatív sminkekkel kísérletezik.

 

3. Iris Law

Embed from Getty Images

Jude Law lánya 2021 nyarán hosszú barna haját átváltotta nagyon rövid, pár centis jégszőke színűre és ezzel mintha új emberré vált volna.

 

4. Demi Moore

Embed from Getty Images

Demi Moore-é talán az egyik leghíresebb nagy frizuraváltás: a színésznő a G.I. Jane című film kedvéért tolta le a haját, amivel tulajdonképpen igazi trendet teremtett. Ám a színésznő nemrég elárulta, ma már semmi pénzért nem vágatná le tincseit.

 

5. Tiffany Haddish

Embed from Getty Images

A színésznő 2020-ban jutott nagy döntésre: elmondása szerint azért borotválta kopaszra a fejét, hogy "láthassa a koponyáját". 

 

6. Kristen Stewart

Embed from Getty Images

Stewart mindenkit meglepett, amikor 2017-ben párcentisre vágatta a haját. Ő is egy szerep miatt döntött így, de bevallotta, hosszú ideje fontolgatta a drasztikus változtatást.

 

7. Cate Blanchett

Embed from Getty Images

Bizony, a szőke színésznő is volt kopasz egykoron: a Heaven című thriller miatt vágatta le a haját 2000-ben.

 

8. Joey King

Embed from Getty Images

A színésznő veteránnak számít ebben a témában: King 2012-ben A sötét lovag - Felemelkedés, 2014-ben a Bárcsak itt lennék és 2019-ben A tett című produkció miatt vált meg hosszú tincseitől. Nemrég pedig úgy nyilatkozott, minden nőnek ki kellene próbálnia életében legalább egyszer ezt a fazont.

 

9. Angelina Jolie

Embed from Getty Images

Angelina Jolie a '90-es években nem a most megszokott szolid eleganciájáról volt híres: 1998-ban merészen úgy döntött, megválik hosszú hajától, és az extrémrövid frizurát idővel divatos pixie-fazonra alakította.

 

10. Natalie Portman

Embed from Getty Images

Demi Moore-é mellett talán a másik leghíresebb ikonikus hajvágás Natalie Portman nevéhez fűződik. A színésznő a 2005-ös V, mint Vendetta című film kedvéért borotválta kopaszra a fejét, ráadásul mindez forgatás közben történt - így nagyon kellett ügyelni, hogy egy jelenet alatt tökéletesen sikerüljön a művelet.

 

11. Doja Cat

Embed from Getty Images

Doja Cat nemrég a hajától és a szemöldökétől is megvált egy élőzés során, és a dolgot úgy kommentálta: "Úgy érzem, amúgy sem kellett volna soha, hogy hajam legyen".

 

12. Maisie Williams

Fotó: maisie_williams/Instagram

Maisie Williams egy szimpla nyaralós fotóval tudatta idén júliusban, hogy mostantól ő is hódol az extrarövid haj trendjének.

 

13. Anne Hathaway

Embed from Getty Images

A színésznő a 2012-ben megjelent Nyomorultak című film miatt, Natalie Portmanhez hasonlóan forgatás közben vágatta le a haját a kamerák előtt. A színésznő ugyan saját maga találta ki az ötletet, hogy ténylegesen vágják le a haját, de amikor arra a jelenetre került a sor, végül valóban elsírta magát.

 

14. Charlize Theron

Embed from Getty Images

Charlize maga rukkolt elő az ötlettel, hogy a Mad Max című film egyik karaktereként nagyon rövid legyen a haja. A színésznő szerint a sajtótájékoztatók miatt amúgy is tönkrementek a hajvégei, így aztán nem bánta, hogy megvált szőke tincseitől. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek