Starity

Elsőként szerepel egyedüli férfiként a brit Vogue címlapján Timothée Chalamet

2022. szeptember 16. 16:04   |   Szerző: Four

A színész különleges felkérésre mondott igent, a brit Vogue címlapjén szerepel.

hirdetés

Timothée Chalamet olyat tett, amelyre eddig nem volt példa: egyedüli férfiként szerepelt először a brit Vogue címlapján. A színészről készült fotósorozatot Luca Guadagnino: Bones and All című filmje inspirálta, és Edward Enniful készített vele interjút.

Chalamet a beszélgetés során elárulta, hogy mindig is szerette a divatot és a határok feszegetését, de nincs kifejezett példaképe ezen a téren, mert "azt viseli, ami épp tetszik neki".

Nincs senki, akit úgy érzem, hogy imádnék ezen a téren. Mindig is tetszett az ötlet, hogy tökéletesen kifejezheted önmagad a ruhákon keresztül.

És ha már ruhák, Chalamet azt is bevallotta, hogy Tom Ford és Haider Ackermann kreációit nagyon kedveli (utóbbi tervezte a velencei filmfesztiválon viselt különleges vörös kreációt):

Ami Haiderben vagy Tom Fordban olyan nagyszeű, hogy amint mondtad, nagyon személyes kérdésnek számít náluk, hogy kiválasztanak. Ugyanez volt a helyzet Virgil Abloh-val is. El vagyok kényeztetve abból a szempontból, hogy ők a világ legjobb dizájnerei, de a divat mindig is szórakoztató volt számomra.

- mondta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek