Starity

Így vallottak a Végzet: A Winx Saga színésznői a sorozat második évadáról

2022. szeptember 20. 18:06   |   Szerző: Four

A Netflix népszerű sorozatának színésznői interjúban meséltek bizonyos jelenetekről.

hirdetés

A cikk spoilereket tartalmaz!

Nemrég jelent meg a Végzet: A Winx Saga című sorozat második évada a Netflixen. A történet ezúttal is bővelkedett kalandokban, szerelemben és varázslatban, és a produkció főszereplői a The Wrapnek meséltek kicsit bővebben bizonyos jelenetekről. 

Többek között az évad végén látható különleges rész is szóba került, amelyben a négy barátnő Sebastiannal (Eanna Hardwicke) harcol:

Az a pillanat nagyon különleges érzés volt, emellett nagyon összekapcsolódtunk abban a jelenetben. Tényleg, nagyon valóságosnak érződött. 

- mondta a Stellát alakító Hannah van der Westhuysen.

(...) Szerintem amikor azt a jelenetet forgattuk, mindegyikünk karakterének voltak olyan érzelmei, amelyekből meríthetett. Én abból az érzelemből merítettem erőt, hogy Grey elég nyilvánvalóan becsapott engem. Szóval Aisha az összetört szívét használja az átalakulásnál. 

- mondta az Aishát alakító Precious Mustapha. 

Majd a Bloomot alakító Abigail Cowent az utolsó jelenetről kérdezték, amelyben átmegy a Sötétség birodalmába:

Szerintem Bloom távozásának legfőbb oka az, hogy retteg attól, hogy árt valakinek, aki közel áll hozzá. Szerintem az az érdekes, hogy úgy tűnik, elég nagy bunkóság tőle, hogy otthagyja a többieket és személyesen nem búcsúzik el tőlük - de tudja, hogy máskülönben megállítanák őt és nem értenék, miért teszi, amit tesz. Valójában meg akarja védeni őket.

- mondta Cowen. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek