Starity

Margot Robbie halálosan cikinek érezte, hogy lefotózták a Barbie forgatásán

2022. szeptember 20. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő szerint élete egyik legkellemetlenebb élménye volt, hogy annyian figyelték.

hirdetés

Arról már korábban írtunk, hogy Margot Robbie illetve Ryan Gosling alakítja Barbie és Ken párosát Greta Gerwig hamarosan megjelenő filmjében. Sőt, idén nyáron számos fotó is megjelent a két színészről, amint pink jelmezben forgatták a produkciót

Robbie Jimmy Fallon műsorában vallotta be, hogy se ő, se Ryan Gosling nem igazán örült annak, hogy a paparazzik lefotózták őket forgatás közben:

Nem tudom elmondani, mennyire kínosan éreztük magunkat. Úgy tűnik, mintha nevetnénk és jól szórakoznánk, de belül meghaltunk. Úgy éreztem, ez életem legcikibb pillanata.

- mondta, majd hozzátette, nem számított arra, hogy miután kiszivárognak a képek, nagyon sok nézelődő fog érkezni a forgatás külsős helyszíneire:

Tudtam, hogy lesznek külsős forgatási helyszínek Los Angelesben, azt is tudtam, hogy ilyen esetben azonnal lefotóznak a paparazzik, és hogy valószínűleg lesz egy kis tömeg, akik észrevesznek, mert hát eléggé kirívóak ezek a ruhák. Szóval sejtettem, hogy valamennyi figyelem fog ránk irányulni, de nem ekkora. Őrületes volt. Többszáz ember figyelt minket mindig.

- mondta. 

A Barbie a Warner Brothers bejelentése szerint 2023 nyarán érkezik a mozikba.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek