Starity

Bocsánatot kért Adam Levine feleségétől az énekes szeretője

2022. szeptember 21. 04:04   |   Szerző: Four

Sumner Stroh elnézést kért Adam Levine feleségétől, elmondása szerint viszonya volt az énekessel.

hirdetés

Újabb videót posztolt Sumner Stroh, az influenszer-modell, aki nemrég elárulta, hogy közel egy évig viszonya volt Adam Levine-nel. Stroh szerint akkor kezdődött a kapcsolatuk, amikor ő még "új volt" Los Angelesben, és naivan azt gondolta, az énekes már egy ideje külön él a feleségétől, és csak a médiaszenzáció elkerülése miatt nem jelentették be, hogy nincsenek már együtt. 

Stroh-nak azonban csalódnia kellett: elmondása szerint amint megtudta, hogy Levine nagyon is együtt van a feleségével, rögtön megszakította vele a kapcsolatot (majd elmondása szerint Adam nemrég újra felkereste azzal, hogy ha fiú gyermeke születik, akkor szeretné Sumnernek elnevezni). Illetve Stroh hozzátette, nem állt volna nyilvánosság elé Levine hűtlenségével, ám egy barátja el akarta adni a sztorit egy újságnak, ezért úgy gondolta, inkább ő áll elő a történtekkel. 

Nem én vagyok az, aki sérül ebben az esetben, hanem Behati és a gyerekei. És ezt nagyon sajnálom. 

- mondta. 

Sumner szerint Levine részéről egy manipulációs taktika volt, hogy a hivatalos Instagram-profiljáról írt neki, mert szerinte ezzel "nyílt színen rejtőzködött a sztár".

Úgy gondoltam, hogy [Behati és Adam] azért tartják titokban, hogy szétváltak, hogy ezzel elkerüljék a negatív sajtót. Visszagondolva, bárcsak jobban megkérdőjeleztem volna a dolgokat. Bárcsak ne lettem volna ilyen naiv, de az, hogy naiv voltam, nem mentség arra, amilyen szerepet játszottam ebben az egészben.

- mondta Stroh, aki Page Sixnek elárulta, tavaly kezdődött a viszonyuk, amely fizikai síkon is megtörtént.

Azóta Levine is reagált a dologra: az énekes kijelentette, hogy nem volt viszonya, de "átlépett egy határt" és ezt sajnálja.

Sumner az énekes posztját látva annyit írt ki, hogy "valaki adjon ennek az embernek egy szótárt".

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek