Starity

Újabb két lány állt elő azzal, hogy Adam Levine Instagramon üzengetett nekik

2022. szeptember 21. 04:04   |   Szerző: Four

Már egy influenszer kijelentette, hogy a Maroon 5 énekesével volt viszonya - most újabb vádak érkeztek.

hirdetés

Újabb vádak érkeztek Adam Levine-nel szemben: miután egy Sumner Stroh nevű modell-influenszer kijelentette, hogy a Maroon 5 énekesével közel egy évig volt viszonya, most két másik lány állt elő azzal, hogy Levine flörtölt velük Instagramon. 

Egy Alyson Rosef nevű nő videóban osztotta meg azoknak az üzeneteknek egy részét, amelyeket elmondása szerint Levine küldött neki - többek között olyat, is, amelyben az énekes azt írja "nem kellene beszélnem veled, ugye tudod?".

Rosef szerint még sokkal több üzenete van Levine-től, de nem akarja megosztani őket, mert szerinte "nem illőek" és kényelmetlenül érezné magát, ha napvilágra kerülnének.

Elég sok barátom tudta ezt, és mindegyiküket sokkolta. Gondolom, ha más lányok is ezt tapasztalták vele kapcsolatban... Szerintem azért kellene posztolniuk nekik is, mert nagyon sajnálom a feleségét, senki nem érdemel ilyesmit. 

- mondta Rosef. 

Ezenkívül egy Maryka nevű humorista is előállt Instagramon, aki újabb állítólagos üzeneteket osztott meg, amelyeket szintén Levine küldött neki elmondása szerint: "Most már a megszállottad vagyok" - írta Maryka szerint Levine, mire a lány így válaszolt: "Haver, nem vagy te házas vagy ilyesmi?"

Levine Maryka szerint így reagált erre:

Igen, de egy kicsit bonyolult a helyzet. A dolgok nehézzé válnak, és ez a videó nem segített. Talán megúszom.

- a lány azt nem árulta el, hogy szerinte Levine milyen videóról beszélt, de feltehetően ő szerepelt a felvételen.

A Page Six egyelőre nem tudja igazolni, hogy valóban az énekes üzenetei voltak a fent említett lányok videóiban, illetve eddig Levine sem reagált a további vádakra - Stroh kijelentését azonban cáfolta, elmondása szerint "átlépett egy határt, de nem volt viszonya".

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek