Starity

Ana de Armas engedélyt kért Marilyn Monroe-tól, hogy eljátszhassa őt

2022. szeptember 21. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Ana de Armas elárulta, hogy ő és a Blonde stábja meglátogatta Marilyn Monroe sírját Los Angelesben, és engedélyt kértek az élete történetének megfilmesítésére.

hirdetés
Ana de Armas engedélyt kért Marilyn Monroe-tól, hogy eljátszhassa őt
Fotó: hu.depositphotos.com

Ana de Armas Marilyn Monroe-t alakítja a Blonde című filmben. Most arról mesélt, hogy milyen rituálét tartott a stáb a forgatás megkezdése előtt, hogy kifejezzék a tiszteletüket az egykori színésznő előtt.

Kaptuk egy nagy kártyát, és a stábból mindenki üzenetet írt neki. Aztán elmentünk a temetőbe, és a sírjára tettük. Valamilyen módon engedélyt kértünk

– mondta de Armas.

Mindenki óriási felelősséget érzett, és nagyon is tisztában voltunk az elmesélni kívánt történet oldalaival – Norma Jeane történetével, aki a karakter mögött áll, amit Marilyn Monroe-nak hívott. Ki volt ő valójában?

Monroe, aki Norma Jeane Mortenson néven született, a Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park temetőjében van eltemetve. A legenda 1962-ben hunyt el túladagolásban.

De Armas korábban arról is beszélt, hogy szerinte Monroe szelleme végig ott volt a film forgatásán, és jelezte, ha nem tetszett neki valami.

[Monroe szelleme] néha ledobott dolgokat a falról, és megőrül, ha valami nem tetszik neki

- mesélte a színésznő.

A filmet szeptember 23-án mutatják be a Netflixen.

via PageSix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek