Starity

Emily Ratajkowski nem tudta szó nélkül hagyni Adam Levine megcsalási botrányát

2022. szeptember 21. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Emily Ratajkowski egy videóban beszélt arról, hogy még mindig a nőket éri támadás a férfiak félrelépései miatt.

hirdetés
Emily Ratajkowski nem tudta szó nélkül hagyni Adam Levine megcsalási botrányát
Fotó: hu.depositphotos.com

A Maroon 5 frontemberét azzal vádolják, hogy három nővel is kikezdet, az egyikük szerint a viszonyuk egy évig is eltartott. Adam Levine csak a flörtölést ismerte el, állítja, hogy nem lépett félre, azóta kikerült képek alapján pedig úgy tűnik, minden rendben közte és a felesége között.

Most azonban még valaki beleszólt a botrányba, Emily Ratajkowski az énekes nevének említése nélkül fejtette ki a véleményét egy videóban - szúrta ki a PageSix.

Nem értem, miért hibáztatjuk továbbra is a nőket a férfiak hibáiért, különösen, ha arról beszélünk, hogy huszonvalahány éves nők náluk kétszer idősebb, magasabb pozícióban lévő férfiakkal kerülnek kapcsolatba

– mondta a kamerába.

Az erődinamika annyira torz, hogy nevetséges. Ez ragadozó viselkedés, manipulatív... Ha te vagy kapcsolatban, akkor te vagy az, akinek hűségesnek kell lennie

– folytatta a modell.

Ratajkowski szerint a másik nő hibáztatása, csak széthúzza a társadalom női felét.

Azt hiszem, a kultúránkban jelenleg az a hatalmas probléma, hogy azt mondjuk: »Ó, a férfiak szörnyetegek, szörnyűek, borzalmasak.« De nem vonjuk őket felelősségre, aztán pedig más nőket hibáztatunk.

Majd így folytatta:

Arra kérjük a nőket, hogy változtassanak a viselkedésükön, ahelyett, hogy azt mondanánk, hogy a férfiaknak kell változtatniuk a viselkedésükön. Ez szexizmus. Ez klasszikus nőgyűlölet.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek