Starity

Ezúttal Adam Levine egykori jógaoktatója árulta el, hogyan flörtölt vele a zenész

2022. szeptember 21. 21:09   |   Szerző: Four

Úgy tűnik, nem csak egy kilengése volt a hírességnek, folyamatosan érkeznek a vádak.

hirdetés

Egyre nehezebben hihető Adam Levine állítása, mely szerint "nem volt viszonya, de átlépett egy határt" élete egy nehéz időszakában. 

Miután egy Sumner Stroh nevű influenszer-modell, majd pedig két másik lány is kijelentette, hogy a zenész elég erőteljesen flörtölt velük Instagramon - most a zenész egykori jógaoktatója szólalt meg, és a Page Six szerint az előzőkhöz hasonó történetet mesélt.

Alanna Zabel 2007 és 2010 között volt Levine jógaoktatója, és most Instagram-sztoriban árulta el, hogy "már rég esedékes volt", hogy kitálaljon a hírességről.

Alanna szerint Levine akkoriban eldicsekedett a barátainak arról, hogy "neki van a legjobb feneke a városban".

Egy nap azt írta nekem: "meztelenül szeretném veled tölteni a napot".

- jelentette ki Zabel.

A lánynak ekkoriban barátja volt (és állítólag Adam is járt valakivel akkor), és elmondása szerint az üzenet miatt fizikai síkra terelődött köztük a vita - ám azt kihangsúlyozta, hogy nem Levine volt a felelős az incidensért.

Először is, Adam üzenete szerintem nem volt helytelen. Másodszor, Adam nem volt felelős azért, hogy erőszakos volt velem a barátom.

Zabel kijelentette, azért döntött úgy, hogy ő is elmondja saját élményeit, mert "csalódást okozott neki" Adam reakciója a korábbi vádakra.

A celebeket rengeteg olyan ember veszi körül, akik megvédik őket azoktól, akik a hírnevük miatt akarják használni őket, vagy rosszat akarnak nekik. De a celebekhez közel álló emberek egyáltalán nem olyan felkészültek, mint ők.

- mondta. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek