Starity

Hugh Jackman Wolverine-ként fog visszatérni a Deadpool 3. részében

2022. szeptember 28. 02:02   |   Szerző: Four

Ryan Reynolds szokásához híven egy vicces videóban jelentette be, hogy Hugh Jackman is csatlakozik a produkcióhoz.

hirdetés

Úgy tűnik, Hugh Jackman mégsem számolt le teljesen az általa alakított ikonikus X-Men-karakterrel: a színész ugyanis a Deadpool harmadik részében újra Wolverine bőrébe bújik Ryan Reynolds bejelentése szerint.

Reynolds egy tőle megszokott ironikus videóban közölte a hírt, mely szerint Hugh Jackman is csatlakozni fog hozzá a 2024 szeptemberében megjelenő filmben:

Helló mindenki, szomorúak vagyunk, hogy kihagytuk a D23 eseményt, de már egy ideje nagyon keményen dolgoztunk a következő Deadpool-filmen. Mélyre kellett ásnom a lelkemben ennél a filmnél. [Deadpool] első megjelenésének az MCU-ban egyértelműen különegesnek kell lennie. Hűségesnek kell maradnunk a karakterhez, új mélységeket kell találnunk, motivációt, értelmet. Minden Deadpool-filmnek egyedinek kell lennie. Hihetetlen kihívás volt ez, amely rákényszerített arra, hogy ássak le a gyökereimhez. És... Nem találtam semmit. Tényleg, itt fent teljesen üres minden. És ez rémisztő. De van egy ötletünk!

- viccelődött Reynolds, majd a háta mögött elsétáló Hugh Jackmantől megkérdezte, van-e kedve még egyszer eljátszani Wolverine-t. A színész erre lazán igent mondott, Ryan pedig sokat sejtetően a kamerába nézett. 

Reynolds és Jackman már korábban is játszottak egy filmben: Ryan először a 2009-es X-Men kezdetek: Farkas című produkcióban játszotta Deadpoolt, ám a szuperhős akkori verziója cseppet sem volt olyan bőbeszédű: be volt varrva a szája. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek