Starity

Hayden Panettiere bevallotta, a vörös szőnyegen kínálták először drogokkal

2022. szeptember 28. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, karrierje elején rászokott a drogokra, miután a vörös szőnyegen megkínálták.

hirdetés

Hayden Panettiere Jada Pinkett Smith műsorában, a Red Table Talkban beszélt arról, hogy már nagyon fiatalon, 16 éves korában rászokott a drogokra. 

A színésznő elmondása szerint eg vörös szőnyeges esemény során találkozott először drogokkal, és a menedzsmentje egyik tagja kínálta meg - ám ekkor Haydennek még fogalma sem volt róla, hogy helytelen dolgot tesz a People szerint.

Valaki [megkínált] a csapatomból, olyan, akivel együtt dolgoztam. Ez egy vörös szőnyeges esemény előtt volt, a Hősökkel kapcsolatban válaszoltunk riporterek kérdéseire, én pedig elég fáradt voltam. Azt mondta: "tessék, itt van, szedj be egyet, vidám leszel tőle és energikus". Nem gondoltam akkor, hogy ez egy drog és rossz dolog.

- mondta. 

A színésznő azonban később rászokott ezekre a tablettákra és "saját használatra" elkért mlg többet az illetőtől. Csak akkor jött rá, hogy baj van, amikor valaki más felhívta a helyzetre a figyelmét.

Panettiere egyébként a kislányával való kapcsolatáról is mesélt: elmondása szerint élete legfájdalmasabb döntése volt, amikor lemondott a gyermekfelügyeleti jogokról.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek