Starity

Harry herceg és Meghan Markle netflixes projektje tovább csúszik, mindent átszerkesztenének

2022. szeptember 29. 14:02   |   Szerző: Four

A pár több projektje is a levegőben lóg, II. Erzsébet halála következtében sok dolgot átfogalmaznának a királyi családról.

hirdetés
Harry herceg és Meghan Markle netflixes projektje tovább csúszik, mindent átszerkesztenének
Fotó: sussexroyal/Instagram

Mint ahogy korábban írtuk, Harry herceg idén novemberben tervezte kiadni botránykönyvét, ám már II. Erzsébet halála előtt hezitálni kezdett, és bizonyos részeket szeretett volna átfogalmazni. A királynő halála következtében pedig egyre valószínűbb, hogy csak jövőre fog megjelenni a könyv.

A herceg és felesége azonban tévés fronton is bajba kerültek: többmillió dolláros szerződést kötöttek a Netflixszel, hogy kiadnak egy dokumentumsorozatot - ám a csatorna hiába presszionálja őket, hogy idén decemberben jelenjen meg a produkció, ők további szerkesztéseket szeretnének eszközölni (feltehetően szintén a királynő halála miatt). 

A Page Six szerint a pár szeretne számos olyan részt kihagyni vagy átfogalmazni (a könyv és a műsor esetében is), amelyben Károly királyról és Camilla királynőről, Vilmos hercegről illetve Katalin hercegnéről beszéltek. 

Egy Netflixhez közel álló forrás szerint a csatorna határozott kívánsága, hogy a dokusorozat decemberben megjelenjen. Épp ezért hatalmas a nyomás Ted Sarandoson, a Netflix CEO-ján (és egyben Harry és Meghan kapcsolattartóján), hogy elkészüljön a projekt. 

Egy másik informátor szerint az is lehet, hogy a pár inkább szeretné az egész műsort a levegőben hagyni, tekintve, hogy a Netflix hivatalosan még nem is jelentette be a projektet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek