Starity

Folytatódik a dráma: David Beckham nagyon leszidta Brooklyn fiát egy interjú miatt

2022. szeptember 30. 04:04   |   Szerző: Four

David Beckham nem helyeselte azt, ahogy Brooklyn fia nyilatkozott a családjukról.

hirdetés

David Beckham éktelen haragra gerjedt legidősebb fia miatt: a híesség a Page Six szerint nagyon nem örült annak, ahogy Brooklyn a Grazia magazinnak nyilatkozott. Az interjú során természetesen szóba került a Peltz és a Beckham család között dúló háború, amelyre Brooklyn egy reagált:

Őszintén megvallva a feleségem az elsődleges, és soha nem szeretném őt szomorúnak látni. Ha az emberek nevetséges dolgokat mondanak rólunk, akkor mi megbeszéljük egymás között és továbblépünk. 100%-ban támogatjuk egymást és együtt továbblépünk.

- mondta az interjúban, amelynek során felesége, Nicola is kifejtette a véleményét arról, miért nem egy anyósa, Victoria Beckham által tervezett menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent.

A Daily Mail forrása szerint Davidet megdöbbentette az interjú és úgy gondolta, ezzel "kiteregették a fiatalok a családi szennyest". A bennfentes szerint nem csak Davidnek, hanem Brooklyn öccseinek is rosszul estek a híresség szavai.

Nem tudom, volt-e valaha olyan, hogy David elveszítette a türelmét Brooklynnal vagy keményen leszidta - de ez most megtörtént. Megmondta neki, hogy "ebben a családban nem csinálunk ilyet, és ezt te pontosan tudod. Hogy mi történik ezután, az rajtad áll, de mi nem kérünk a drámából".

- jelentette ki az illető szerint David.

A híresztelésekre, melyek szerint a Beckham és a Peltz család nagyon nem kedvelik egymást, eddig Brooklyn és Nicola is úgy reagált, "nincs köztük harag" - ám több ismerősük szerint is borzasztó volt már az esküvő előtti időszak is, mert Victoria és Nicola ki nem állhatták egymást.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek