Starity

Harry herceg „csúnya dolgokat” mondott Kamilla királynéről

2022. október 01. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Egy királyi életrajzíró új könyvet írt, hogy bemutassa, hogyan bánt állítólag II. Erzsébet királynő és Harry herceg Kamilla királynéval.

hirdetés
Harry herceg „csúnya dolgokat” mondott Kamilla királynéről
Fotó: hu.depositphotos.com

Angela Levin a Lorraine brit talkshow-ban mutatta be legújabb könyvét, ami a Camilla címet viseli, az Egyesült Királyságban a napokban kerül a boltokba.

Az egyik a The Crown [a Netflix sorozata] volt, amiről úgy éreztem, hogy nagyon kegyetlen volt vele, a másik pedig valójában Harry herceg, aki szintén nagyon csúnya dolgokat mondott róla

– nyilatkozta az író Kamilláról, aki III. Károly király hitveseként most vált királynévá.

Nem ez az első eset, hogy egy író, aki jól ismeri a brit királyi családot Harry herceg és Kamilla rossz kapcsolatáról mesél. Tom Bower a Bosszú: Meghan, Harry és a háború a Windsor családban című könyvében azt állította, hogy Harry és felesége, Meghan Markle elmenekültek az Egyesült Királyságból részben a rasszista megjegyzések miatt, amelyeket Kamilla állítólag akkoriban tett a meg nem született fiára, Archie-ra.

Harry szerint valaki azon spekulált, hogyan fog kinézni a leendő gyermeke. Az egyik változatban Kamilla megjegyezte: »Nem lenne vicces, ha a gyerekednek gyömbérszínű afro haja lenne?«

– írta a szerző.

A bennfentesek júniusban azt is állították, hogy Harry még mindig nem rajong Kamilláért, mert nem felejtette el néhai édesanyja, Diana hercegné mennyit szenvedett az apja, III. Károly viszonya miatt.

Diana egyszer azt mondta:

Hárman voltunk ebben a házasságban, ezért egy kicsit zsúfolt volt.

Levin a Lorraine című műsorban elmondta, hogy Károly és Kamilla csatát vívott azért, hogy együtt lehessenek, de abban az időben a trónörökös feleségének szűznek kellett lennie, de Kamilla korábban házas volt, két gyerekkel.

via PageSix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek