Starity

Megjelent a Fekete Párduc kettő előzetese

2022. október 03. 16:04   |   Szerző: SzilviD

A Fekete Párduc: Wakanda Forever premierje november 11-én lesz az Egyesült Államokban, nálunk már tizedikétől látható lesz a mozikban.

hirdetés

Fekete Párduc az egyik legjobban várt MCU-film. A franchise első filmjét 2018-ban mutatták be, és lenyűgöző 1,3 milliárd dollár bevételt produkált. A kritikusok és a rajongók egyaránt kedvelték.

Az új előzetes közelebbről bemutatja Tenoch Huerta Namorját, aki úgy tűnik, az egyik fő konfliktuspont lesz a filmben. Visszatér még Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Florence Kasumba, Martin Freeman és Angela Bassett. A W'Kabit alakító Daniel Kaluuya azonban nem lesz része az új filmnek. Figyelembe véve Kaluuya kulcsszerepét az első részben, érdekes lesz látni, hogyan kezelik távollétét, különösen azért, mert karaktere Gurira Okoye-jának a férje volt.

Fekete Párducot/T'Challa királyt alakító Chadwick Boseman sajnos 2020 augusztusában elhunyt. A Marvel úgy döntött, hogy nem szerződtetnek új színészt a szerepre, ezért a folytatás ehelyett a franchise-ban bemutatott többi karakterre összpontosít.

via Collider

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek