Starity

Novemberben jön Lindsay Lohan új karácsonyi filmje a Netflixre!

2022. október 04. 12:12   |   Szerző: Four

A Karácsonyi románc című film novemberben érkezik a Netflixre, Lindsay Lohan főszereplésével.

hirdetés
Novemberben jön Lindsay Lohan új karácsonyi filmje a Netflixre!
Fotó: lindsaylohan/Instagram

Nyilvánosságra hozták, mikor jelenik meg Lindsay Lohan új karácsonyi filmje, a Karácsonyi románc: a produkció november 10-én érkezik a Netflix csatornájára. 

A szinposzis alapján egy frissen eljegyzett, elkényeztetett hotelörökösnőt fog alakítani, aki miután síbaleset következtében amnéziát kap, egy kunyhó jóképű tulajdonosának (Chord Overstreet) és annak lányának gondjaira lesz bízva.

Lindsay a The Holllywood Reporternek úgy nyilatkozott, habár 2013 óta nem kapott főszerepet, nem felejtette el a szakmáját:

Ez én vagyok, a részemmé vált. Filmekben szerepelni, egy karaktert alakítani nagy örömet okoz, és az is, hogy megoszthatok egy történetet másokkal. Hogy velem tarthatnak egy utazásra az emberek, ez nagy áldás.

A színésznő egyébként a People szerint két filmre is aláírt a Netflixnél: a Karácsonyi románc mellett az "Irish Wish" című produkcióban is szerepelni fog, amelyben egy nagyon szerelmes koszorúslányt alakít, aki a legjobb barátnője esküvőjére hivatalos. 

Lohan hozzátette, hogy nagyon szeret együtt dolgozni a csatornával, és alig várja, hogy más filmekben is részt vehessen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek