Starity

A producerek szerint nem lesz nagyon fiatal a következő James Bondot alakító színész

2022. október 04. 19:07   |   Szerző: Four

Nem kifejezetten fiatal színészt keresnek a készítők a következő James Bondnak, kiderült miért.

hirdetés
A producerek szerint nem lesz nagyon fiatal a következő James Bondot alakító színész
Fotó: 007/Instagram

A James Bond-filmek készítői valószínűleg lelolmboztak egy-két ifjú hollywoodi színészt azzal a bejelentéssel, hogy nem kifejezetten fiatal karakternek képzelik el a következő James Bondot. 

Miután Daniel Craig tavaly utoljára bújt a 007-es ügynök bőrébe, idén már gőzerővel keresik a producerek az új színészt a szerepre. 

Michael G. Wilson, a Bond-filmek producere a Deadline-nak elárulta, hogy bár hivatalosan még nem kezdődött meg a szereplőválogatás, de azt már tudják, hogy nem vesznek figyelembe pályakezdő színészeket.

A múltban már kerestünk fiatal színészeket, de hiába próbálkozunk, nem tudjuk így elképzelni. Ha emlékeztek, Bond már eleve egy veterán, komoly tapasztalata van. Olyan ember, aki mondhatni háborúkban harcolt. Nem lehet egy olyan srác, aki épp most végezte el a középiskolát és most kezdi a karrierjét. Ezért működik olyasvalakinek [a szerep], aki a harmincas éveiben jár.

- mondta.

Tom Holland egyébként korábban a People magazin szerint jelentkezett egy James Bond-előzményfilmre, de később úgy nyilatkozott, nem valósult meg a produkció. Viszont új lehetőséggel találkozott: ennek révén kapta meg Nathan Drake szerepét az Uncharted című filmben.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek