Starity

Gigi Hadidnak elege lett Kanye Westből, kiosztotta a rappert

2022. október 04. 21:09   |   Szerző: Four

A rapper nagy port kavart a megjegyzéseivel, Gigi Hadidnál pedig betelt a pohár.

hirdetés

Kanye West a tőle megszokott módon borzolja a kedélyeket: a rapperre ezúttal Gigi Hadid akadt ki, a modell ugyanis nehezen tűrte, hogy West a Vogue egyik szerkesztőjén, Gabriella Karefa-Johnsonon gúnyolódott egy posztjában. (Karefa-Johnson korábban számos negatív kritikával illette West divatbemutatóját, valószínűleg ezt akarta megtorolni a rapper a megjegyzéseivel).

Gigi úgy tűnik nehezen viselte, hogy West Karefa-Johnson megjelenésére tett megjegyzést: szerinte Gabriella "nem egy divatos személy" illetve hozzátette, hogy a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour biztosan "utálja" Karefa-Johnson csizmáit. 

Gigi ezeket a megjegyzéseket látva kelt ki magából, és kommentben leírta a véleményét Kanyéről:

Csak kívánhatod, hogy akár egy százalákban olyan intellektusod legyen, mint neki. Fogalmad sincs róla, haha... Ha esetleg lett volna bármi értelme a sz*rjaidnak, akkor ő [Gabriella Karefa-Johnson] lett volna az egyetlen, aki megmenthetett volna. Mintha a "megtiszteltetés", hogy meghívsz valakit a bemutatódra, vissza kellene, hogy tartsa az illetőt attól, hogy véleményt mondjon? Lol. Egy szájhős vagy és egy vicc.

- írta a modell.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek