Starity

Ezért viselt J.Lo 28 darab menyasszonyi ruhát új filmje forgatásán

2022. október 05. 13:01   |   Szerző: Four

A színésznő új filmje forgatásán számtalanszor átöltözött, kiderült, miért.

hirdetés

J.Lo nem csak az életben, hanem új filmje forgatásán is többféle menyasszonyi ruhát viselt: a színész-énekesnő a Page Six szerint összesen 28 darab esküvői ruhába bújt a Shotgun Wedding készítése során. 

A produkció során Lopez és a partnerét alakító Josh Duhamel egy jegyespárt alakít, akiknek balul sül el az esküvőjük: a násznépet ugyanis túszul ejti egy bűnbanda, nekik pedig ki kell szabadítaniuk a családjukat és barátaikat. 

Lopez a film nagyrészében esküvői ruhában van - ám az akciódús jelenetek miatt folyton változik a ruha megjelenése. A kérdéses darabot Galia Lahav izraeli tervező álmodta meg Mitchell Travers jelmeztervezővel együtt. 

Ez egy nagyon pörgős akcióvígjáték, amely tucatnyi másolatot igényelt ugyanabból a ruhából. Ahogy a történet alakul, egy tökéletes tengerparti esküvőből vicces és kaotikus kaland lesz - így aztán Darcy [J.Lo karaktere] csodaszép esküvői ruhája is többször átalakul. Ennek eredményeként Galia Lahav nagy gonddal, egy hónap alatt tervezte meg a 28 darab ruhát, amelyek különleges anyagból, speciális technikával készültek, hogy át lehessen alakítani őket egy elegáns akcióhős ruhájává.

- jelentette ki közleményben a tervező márkája. 

Így a hercegnői, habos-babos menyasszonyi ruhából a film során foltos, ujjatlan DIY kreáció lesz. 

A Shotgun Wedding január 27-én jelenik meg, ide kattintva látható az előzetese.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek