Starity

Sokak szerint nem Penelopéról kellene szólnia a Bridgerton új évadának - Nicola Coughlan így reagált

2022. október 05. 16:04   |   Szerző: Four

A Penelope Featheringtont alakító színésznő elmondta a véleményét a rajongók kétségeiről.

hirdetés
Sokak szerint nem Penelopéról kellene szólnia a Bridgerton új évadának - Nicola Coughlan így reagált
Fotó: bridgertonnetflix/Instagram

Egyes Bridgerton-fanok nem igazán örülnek annak, hogy Penelope Featherington és Colin Bridgerton szerelméről fog szólni a következő évad. A sorozat készítői ugyanis nem a történet alapjául szolgáló Julia Quinn regényeinek sorrendjében haladtak, mert abban az esetben egy újabb fiútestvér, Benedict kalandjai kerültek volna középpontba. 

A rajongók az Elle magazin szerint úgy gondolják, hogy "Penelope amúgy is tönkretette mindenki életét", illetve "inkább Eloise karakterének kellett volna kapnia a harmadik évad főszerepét". 

Nicola Coughlan, a Penelopét alakító színésznő így nyilatkozott a dologról:

Sokan dühösek rám azokért, amiket Penelope tett, de ezeket nem én tettem, van egy forgatókönyv, látom a szavakat és színészkedem. Kérlek, legyetek kedvesek velem. Sosem lesz beleszólásom a történetszálakba, hogy milyen sorrendben érkeznek, hogy mi van a plakátokon, hogy kik vannak a plakátokon, és hogy ki felelős a sajtónyilatkozatokért. Ezek mind az én hatáskörömön kívül állnak.

- írta Instagram-sztoriban, majd így folytatta:

Azért vagyok ott, hogy színész legyek, és tudjátok, nincs sok beleszólásom más dolgokba. Nem mondanám, hogy "ez a legjobb hajviselet". Úgy értem, így kellett kinéznem, és Lou [Lou Bannell], aki a sminkért felelős, szeretlek. De úgy kellett kinéznem, mint egy szomorú pudli, szóval úgy is néztem ki.

- írta. 

A Bridgerton 3. évadáról úgy tudni, hogy jelenleg is zajlanak még a forgatási munkálatok, és nagy valószínűséggel jövőre jelennek meg az új részek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek