Starity

Jövőre folytatódik a Rust forgatása - a készítők megegyeztek Halyna Hutchins családjával

2022. október 05. 21:09   |   Szerző: Four

Alec Baldwin tavaly tragikus baleset következtében meglőtte Halyna Hutchinst, aki belehalt a sérüléseibe.

hirdetés

Meglepő, de folytatódni fog a Rust című westerfilm forgatása. A produkció borzasztó tragédia kapcsán híresült el: tavaly Alec Baldwin az egyik jelenet során meglőtte Halyna Hutchins operatőrt, aki belehalt a sérüléseibe. 

A színész elmondása szerint kellékfegyver volt a kezében, amelybe valahogy éles töltény került, ennek következtében történt a szörnyű baleset.

A produkció ellen Halyna férje pert indított gondatlanságból elkövetett emberölésért - ám most a Variety szerint sikerült megegyeznie a feleknek a tárgyalás során. 

Matthew Hutchins, a néhai Halyna férje úgy nyilatkozott, az Alec Baldwinnal, a Rust Movie Productionsszal és a többi producerrel folytatott tárgyalások során sikerült megegyezni. 

Habár a feltételeket nem hozták nyilvánosságra, annyit lehet tudni, hogy Halynát a film executive producerévé tették, és a film forgatása folytatódni fog 2023 januárjától.

Nem áll szándékomban vádaskodni vagy hibáztatni (a producerek és Mr. Baldwin esetében). Mindannyian úgy gondoljuk, hogy Halyna halála borzasztó baleset volt. Hálás vagyok, hogy a producerek és a közösség összefogott, hogy együtt tisztelegjenek Halyna utolsó alkotása előtt.

- nyilatkozta Hutchins.

Alec Baldwin ügyvédje kijelentette, mindenkit egy cél vezérelt a tárgyalás során, hogy megtalálják a Halyna 9 éves kisfia számára legmegfelelőbb megoldást.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek