Starity

Még el sem kezdődött a forgatás, Mila Kunis már tudta, hogy meg fog bukni ez a filmje

2022. október 07. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő podcastban mesélt arról, miért tudta már a munkálatok előtt, hogy bukni fog a filmje.

hirdetés

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html" target="_blank">hu.depositphotos.com

Mila Kunis szerint már a forgatás előtt bukásra volt ítélve a Jupiter felemelkedése című filmje. Dacára annak, hogy Kunis mellett több világsztár is szerepelt a produkcióban (többek között Sean Bean, Channing Tatum és Eddie Redmayne), a film nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. 

A 2015-ös sci-fit 150 millió dolláros költségvetésből készítették, de még az 50 millió dollárt sem érte el a bevétel. A színésznő szerint ennek az lehetett az oka, hogy már a forgatás előtt megfelezték a film elkészítésére szánt összeget. 

Mikor tudtuk meg, hogy a film nem lesz sikeres? Még a munkálatok kezdete előtt, mert a megfelezték a rászánt összeget. Az eredeti költségvetés duplaannyi volt, és egy forgatás során sokkal többet érhetsz el ennyivel több pénzzel. Gyakran van úgy, hogy ezeknek a filmeknek remek forgatókönyveik vannak, szuper történetszállal, de mindenféle különlegességgel. Még a forgatás előtt, többféle dolog, a stúdiók meg ilyesmi miatt megfelezték a költségvetést, ezért aztán máshogy sikerült a film.

- mondta. 

A Variety szerint a filmről korábban Channing Tatum is úgy nyilatkozott, "rémálom volt a kezdetektől", Eddie Redmayne pedig elárulta, "borzasztó volt az alakítása" a filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek