Starity

Megkezdődött Kevin Spacey polgári pere, amiben szexuális zaklatással vádolják

2022. október 07. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Öt évvel azután, hogy szexuális zaklatással vádolták meg, Kevin Spacey a New York-i bíróság elé állt.

hirdetés
Megkezdődött Kevin Spacey polgári pere, amiben szexuális zaklatással vádolják
Fotó: hu.depositphotos.com

A szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey polgári peres eljárása csütörtökön kezdődött. Anthony Rapp, aki leginkább Broadway szerepeiről ismert, megvádolta a színészt, hogy tinédzser korában megpróbálta elcsábítani. Még 2017-ben mesélte el a történteket a BuzzFeednek, ezzel pedig az első volt a szexuális visszaélésekkel kapcsolatos vádak sorában, amelyekkel Spacey-nek szembe kellett néznie.

A House of Cards sztárja csütörtök reggel érkezett meg a manhattani szövetségi bíróságra, ahol kiválasztják az esküdteket, a per várhatóan két hétig tart majd, és mindkét férfi tanúvallomását meghallgatják.

Rapp azt állítja, hogy 1986-ban, amikor ő 14, Spacey pedig 26 éves volt, az idősebb férfi meghívta egy bulira a manhattani lakásába, és a többi vendég távozása után ajánlatot tett neki. A Broadway színésze, aki a Rent musical eredeti szereplőinek tagja volt, azt mondja, Spacey megtapogatta, majd megpróbálta magát ráerőszakolni, de sikerült kiszabadulnia.

Spacey a BuzzFeed cikkére egy tweetben reagált, mondván, nem emlékszik az esetre.

De ha tényleg úgy viselkedtem akkor, ahogy ő leírja, akkor a legőszintébb bocsánatkéréssel tartozom neki, ez mélységesen helytelen részeges viselkedés lett volna.

Spacey ügyvédei azóta hamisnak nevezték a vádakat, sőt azt is tagadták, hogy Rapp egyáltalán részt vett a New York-i bulin.

via News.com.au

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek