Starity

Jennifer Lawrence bevallotta, elveszítette az irányítást Az éhezők viadala megjelenése után

2022. október 10. 12:12   |   Szerző: Four

A színésznő bevallotta, egy idő után besokallt az őt érő hatalmas médiaszenzáció miatt, elveszítette az irányítást a karrierje felett.

hirdetés
Jennifer Lawrence bevallotta, elveszítette az irányítást Az éhezők viadala megjelenése után
Fotó: voguemagazine/Instagram

Jennifer Lawrence szerint elveszítette az irányítást a magánélete és a karrierje felett, amikor több filmje is rövid idő alatt hatalmas sikert aratott. 

Amikor megjelent Az éhezők viadala és megnyertem az Oscar-díjat, egy árucikké váltam, és úgy éreztem, minden egyes velem kapcsolatos kérdés egy csoport döntésévé vált. 

Lawrence 2013-ban nyerte el az Oscar-díjat a Napos oldal című filmért, ezt megelőzően, 2012-ben az Az éhezők viadala óriási kasszasiker lett.

Amikor visszagondolok, nem igazán jutnak eszembe azok az évek, mert elveszítettem az irányítást. Folyton azon gondolkodom, mikor fog tudatosulni bennem [hogy 22 évesen Oscar-díjas lettem]. De nem hiszem, hogy ez valaha is le fog esni nekem.

- nyilatkozta a Varietynek a londoni filmfesztiválon.

A színésznő életében az utóbbi időben nagy változások történtek: 2019-ben feleségül ment Cooke Maroney galériatulajdonoshoz, idén februárban pedig megszületett kisfia, Cy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek