Starity

Szomorúsággal töltötte el a rajonfókat Michael J. Fox állapota

2022. október 11. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Michael J. Fox és Christopher Lloyd érzelmes találkozója minden Vissza a jövőbe rajongónak könnyet csal a szemébe.

hirdetés
Szomorúsággal töltötte el a rajonfókat Michael J. Fox állapota
Fotó: IMDb

A Vissza a jövőbe rajongói nagyon meghatódtak, miután a New York-i Comic Conról elterjedt egy videó, amin Michael J. Fox és Christopher Lloyd egymást ölelik. A duót a közönség hatalmas tapssal fogadta, mindenki elérzékenyült, amikor Fox átölelte Lloydot. A találkozóról készült videót több mint 7 millióan nézték meg Twitteren.

Foxnál az 1990-es években Parkinson-kórt diagnosztizáltak, és elmondta az NYFCC közönségének, hogy Lloyd az évek során mindig ott volt, és támogatta őt.

A Parkinson-kór az az ajándék, amely folyamatosan elvesz - de ez egy ajándék, és semmiért sem cserélném el

- mondta Fox.

Az olyan emberek, mint Chris, sokat segítettek nekem, és nagyon sokan közületek is. Nem arról van szó, hogy mim van, hanem arról, hogy mit kaptam - a hangot, hogy ezt elérjem, és segítsek az embereknek.

Lloyd pedig visszaemlékezett az első forgatási napokra, amiket együtt töltöttek. Eredetileg nem Foxot, hanem Eric Stoltzot választották ki Marty McFly szerepére, de Robert Zemeckis rendező hamar rájött, hogy félrecsúszott a casting és lecserélte a színészt.

Nem ismertem Michaelt azon kívül, hogy hallottam róla. És úgy éreztem, hogy alig éltem túl ezt a hat hetet, és most újra meg kell csinálnom? De azonnal megvolt a kémia, ahogy mondani szokták

– mesélte Lloyd.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek