Starity

Kenneth Branagh ismét Poirot bőrébe bújik

2022. október 11. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Kenneth Branagh harmadik Hercule Poirot-filmje a Kísértetjárás Velencében lesz. A folytatásban rajta kívül feltűnik majd Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh és sokan mások.

hirdetés
Kenneth Branagh ismét Poirot bőrébe bújik
Fotó: IMDb

A 20th Century Studios bejelentette, a Kísértetjárás Velencében lesz a következő Poirot film, amit elkészítenek. Ahogy Gyilkosság az Orient Expresszent és a Halál a Nílusont, ezt is Kenneth Branagh rendezi majd, valamint ő játssza a főszerepet, Hercule Poirot-ot.

A thriller ismét lenyűgöző castingot fog felmutatni, a filmben szerepelni fog Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly és Riccardo Scamarico.

A második világháború utáni Velencében, mindenszentek estéjén játszódik a történet. Bár Agatha Christie nem írt ilyen könyvet, a forgatókönyet a Halloween és halál című műve ihlette. A már nyugdíjas és önkéntes száműzetésben élő Poirot vonakodva vesz részt egy szeánszon egy kísértetjárta palotában, amikor az egyik vendéget meggyilkolják, és az egykori nyomozónak ismét ki kell derítenie, ki tette ezt.

A film gyártása novemberben kezdődik, a forgatás helyszínei közé tartozik a londoni Pinewood Studio és Velence. A bemutató várhatóan 2023-ban lesz.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek