Starity

Paris Hiltont szexuálisan bántalmazták az iskolában az ott dolgozók

2022. október 12. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Paris Hilton azt állítottja, hogy az iskolája alkalmazottai erőszakkal méhnyakvizsgálatot végeztek rajta és más diáklányokon.

hirdetés
Paris Hiltont szexuálisan bántalmazták az iskolában az ott dolgozók
Fotó: hu.depositphotos.com

Paris Hilton arról beszélt, hogy az iskolájában a személyzet tagjai erőszakkal végeztek méhnyakvizsgálatot rajta és más diáklányokon.

Nagyon késő este, ez hajnali 3 vagy 4 körül lehetett, bevittek engem és más lányokat ebbe a szobába, és orvosi vizsgálatokat végeztek

- állította Hilton a New York Times cikkében.

Hozzátette, hogy nem is egy orvos végezte a vizsgálatot, hanem "inkább néhány különböző alkalmazott volt, akik az asztalra fektettek minket, és belénk dugták az ujjaikat".

Ez nagyon ijesztő volt, és olyasmi, amit tényleg hosszú évekig blokkoltam. De mostanában állandóan visszajön, és gondolok rá. És most, felnőttként visszatekintve, ez egyértelműen szexuális visszaélés volt.

A sztár a Twitteren is részletezte borzalmas élményét, azt írta, hogy "arra kényszerítették, hogy egy kipárnázott asztalra feküdjön", széttárja a lábait és alávesse magát egy vizsgálatnak.

Sírtam, miközben lefogtak… Csak annyit mondtak: »Pofa be! Maradj csendben. Hagyd abba a küzdést…«

- írta Hilton, hozzátéve:

Fontos, hogy megnyíljak ezekről a fájdalmas pillanatokról, hogy meggyógyuljak és segítsek véget vetni ennek a visszaélésnek.

Hilton a múltban folyamatosan beszélt a vitatott bentlakásos iskolában töltött idejéről, és nyilvánosan kiállt amellett, hogy meg kell reformálni ezeket az intézményeket. Amikor 16 éves volt, Rick és Kathy Hilton a lázadó természete miatt a Provo Canyon Schoolba küldték a legidősebb lányukat. Tizenegy hónapot töltött ott, mielőtt hazahozták volna.

A Utah állambeli Provo Canyon School nem reagált eddig a vádakra. 

via News.com.au

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek