Starity

Tom Felton Emma Watsonról: "Tagadtam, hogy tetszik nekem, de az igazság más volt"

2022. október 13. 23:11   |   Szerző: Four

A Harry Potter-filmek sztárja szerint volt köztük valami kimondatlan dolog Emma Watsonnal.

hirdetés
Tom Felton Emma Watsonról: "Tagadtam, hogy tetszik nekem, de az igazság más volt"
Fotó: tomfelton/Instagram

Régóta pletyka tárgya, hogy a Harry Potter-filmek Draco Malfoyát alakító Tom Felton és a Hermione Grangert alakító Emma Watson között szerelem alakulhatott ki a forgatáson. Emma például korábban már elárulta, hogy gyerekként teljesen belezúgott Feltonba, ám a színész, aki pár évvel idősebb nála, akkoriba azt mondta, a húgának tekinti őt. 

Felton a Beyond The Wand című életrajzi művében azonban megcáfolta ezt az állítását: elmondása szerint mindig is érzett valamit Emma iránt, "de nem feltétlenül úgy, ahogy azt az emberek elképzelik".

Titokban mindig is szerettem Emmát, de talán nem úgy, ahogy azt az emberek hallani akarják. Ez nem jelenti azt, hogy nem volt köztünk szikra. Egyértelműen volt, csak különböző alkalmakkor.

Tom szerint Emma 12 éves volt, ő pedig 15, amikor megtudta, hogy a lány belezúgott.

Akkoriban kezdődtek a pletykák, hogy több is kialakult köztünk, mint amit mutattunk. Tagadtam, hogy tetszik nekem, de az igazság más volt. Az akkori barátnőm rögtön tudta, hogy van köztünk Emmával valami kimondatlan dolog. Emlékszem, a régi jól bevált szöveget használtam, hogy "húgomként szeretem őt". De ennél több volt köztünk. Nem hiszem, hogy valaha is szerelmes voltam Emmába, de imádtam és odavoltam érte, oly módon, amit sosem tudnék elmagyarázni senkinek... rokonlelkek voltunk. Biztosan tudom, hogy mindig is támogatni fogom Emmát és ő is engem.

- írta. 

A Felton és Watson románcáról érkező híreknek újabb táptalajt adott, amikor a színésznő a Daily Mail szerint 2019-ben meglátogatta Tomot kaliforniai otthonában, és közös fotót posztoltak, miközben Emma gitározni tanult a színésztől. 

A Harry Potter-filmek sztárjai azonban hivatalosan nem lettek egy pár, és azóta Watson Brandon Green mellett találta meg a boldogságot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek