Starity

Új dallal és elnöki címének bejelentésével tért vissza Lil Nas X

2022. október 14. 10:10   |   Szerző: Glamster

Új dallal és elnöki címének bejelentésével tért vissza Lil Nas X: talán ez kevésbé botrányosabb, mint az előző próbálkozásai.

hirdetés

Megérkezett a többszörös platinalemezes rapper, Lil Nas X vadonatúj dala, amelyet a LoL Esport-tal közösen mutatott be, miután elnyerte League of Legends nevű videójáték elnöki pozícióját. A dal a ”STAR WALKIN’” címet kapta, és az idei League of Legends Világbajnokság hivatalos himnuszának íródott.

A dalhoz egy animált videóklip is készült, amely San Francisco ikonikus helyszíneit mutatja be, ahol a világbajnokság döntőjét is rendezik majd. A klipben emellett régi és új profi játékosokat láhatunk, amint végigmennek a városon, amely úgy változik, ahogy ők mozognak, ezzel jelezve a profik elképesztő kulturális hatását a világra. Majdnem minden jelenetben találhatunk valami érdekességet, a játszható karakterekről mintázott óriás robotoktól az apró utalásokig a profikra, vagy épp a LoL Esport-ra.

Lil Nas X a következőket nyilatkozta elnökségéről:

Úgy éreztem ideje kipróbálni valami teljesen újat. Számos különféle módon hagytam a kézjegyem a pop kultúra több területén, és úgy gondoltam itt az idő betörni a videójátékok világába is. Én leszek a League of Legends valaha volt legjobb elnöke. Sőt megírom a legjobb világbajnoki himnuszt is, amelyet a játék történelmében valaha látott legnagyobb, legmenőbb és legszexibb döntő színpadán fogok majd előadni.

Emellett hozzátette, hogy

innentől mindenki csak a ”STAR WALKIN’”-t hallgathatja, és semmi mást. Nem viccelek!

A humoráról is híres rapper egy szórakoztató videóval közölte rajongóival elnökké válást, amelyben átveszi az irányítást a League of Legends főhadiszállása felett. Egy fényűzően díszített irodából osztja ki a parancsait telefonon keresztül a dolgozóinak, amivel azok idegeire megy, és ha mindez nem lenne elég, a dolgozók nem hallgathatnak mást, csak ezt a dalt, legyen szó csengőhangról, ebédszünetről, vagy épp a hazafele tartó útról. Lil Nas X indoklása a videóban erre az, hogy

Ha meg tudnád unni ezt a dalt már meguntad volna. De nem lehet megunni annyira elképesztően jó.

Lil Nas X a világbajnokság döntőjének nyitó ceremóniáján élőben is előadja majd vadonatúj dalát november 5-én, addig is ”Long Live Montero” nevű turnéjának állomásain találkozhatunk vele. A rapper a turné során számos teltházas aréna koncertet ad több amerikai és európai helyszínen is. A koncertsorozaton a kicsivel több, mint egy éve megjelent ”MONTERO” című debütáló albumának dalait hallhatják majd a rajongók. A lemez egy éves megjelenése óta több országban arany és platina minősítéssel büszkélkedhet, több milliárdos hallgatottsága és a rádió- és sláger listákon való előkelő helyezései mellet.

Lil Nas X 2019-ben robbant be a köztudatba ”Old Town Road” című slágerével, amelyet 2018 decemberében osztott meg SoundCloudon. A country és trap dallamokat kombináló dal először TikTok trendként indult, majd innen terjedt el világszerte és három Billboard toplistára is felkerült. Sikerei után egy vadonatúj remix jelent meg dalból, amelyen a country sztár, Billy Ray Cyrus is közreműködik. A remix világrekordot döntött és 19 héten át tartotta a Billboard Hot 100 első helyét, amire a mai napig egy dal sem volt képes.

Ezek után 2021 szeptemberében megérkezett ”MONTERO” című debütáló albuma, amely a COVID-19 okozta lezárások alatt született, és olyan világsztárok működtek közre rajta, mint Doja Cat, Elton John, Miley Cyrus, Jack Harlow vagy Megan Thee Stallion. Lil Nas X a debütáló album elképesztő sikereivel és az ”Old Town Road” című dalával örökre beírta magát a zenetörténelembe.

Lil Nas X vadonatúj ”STAR WALKIN’” című slágere minden digitális platformon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek